Cautare

24453 de rezultate pentru "filipescu maria suceava str alex cel bun 16" (6.37 secunde)
Si eu si Crin Antonescu ne dorim, poate, cel mai mult sa castigam judetul Suceava Presedintele PSD, Victor Ponta a declarat luni, la Suceava,in cadrul unei reuniuni care a avut loc la Casa Culturii, cu membrii USL din judet ca "Gheorghe Flutur va fi numarul unu si printre detinutii PDL, dupa 2012.
Monitorul de Suceava: La Spitalul de Urgenta Sfantul Ioan cel Nou: Doctorul Raed Arafat inaugureaza astazi noua Unitate de Primiri Urgente -SMURD Suceava (Autoare:
Creierul nu iubeste grasimea, tutunul si alcoolul, dar ii place un dulce bun precum mierea (Autor: ... - Creierul are nevoie de aer curat, de mancare sanatoasa, fara grasime, dar cu un dulce bun, precum mierea.
senatorul Raducu Filipescu, presedintele Consiliului Judetean, Vasile Iliuta, primarul Daniel Dragulin, viceprimarii Viorel Ivanciu si Dragos Coman, jurnalisti, precum si alte personalitati din lumea artistica. ... Iarna in padure, Iarna in mahala, Cazarma pompierilor si Cinematograful Victoria si personalitati istorice, precum Regele Ferdinand sau Regina Maria.
Lista judetelor PSD In competitia pentru stabilirea candidatilor USL pentru alegerile locale din 2012, PSD a pornit in avantaj deoarece are 16 sefi de Consiliu Judetean, in timp ce PNL are doar cinci.
Cutremurator Doina Filipescu locuieste in Iasi de peste 17 ani. ... Marturia Doinei Filipescu este perena, fiind valabila in fiecare an. ... Babele care, pe cand erau fete, n-au avut dosar bun si n-au mai facut liceul ori vreo scoala mai inalta.
Istoriile lui Alex Stefanescu (Autor: Alex Stefanescu) Nu exista spectacol mai jalnic decat acela al denigrarii Catedralei Mantuirii Neamului, cea mai impresionanta realizare a tarii noastre in anii de dupa 1989. ... - Ce simplitate de bun-gust!
Conducerea PD Suceava a decis luni seara excluderea din partid si retragerea de pe listele parlamentare a lui Brandusel Nichitean, surprins duminica votand la mai multe sectii, a anuntat liderul formatiunii, Traian Basescu, precizand ca Nichitean trebuie sa raspunda conform legii pentru fapta sa.
Consiliul Judetean de Coordonare al PD Suceava a hotarat excluderea din partid a fostului vicepresedinte al PD Suceava, Brandusel Nichitean. ... Presedintele PD Suceava, Eugen Uricec, a declarat ca Nichitean nu a participat la aceasta sedinta, cu toate ca a fost invitat.
PSD Suceava a mai pierdut un consilier judetean, dupa ce directorul SC REGNAFOR Vatra Dornei, Mircea Rusu, s-a alaturat liberalilor. Presedintele PNL Suceava, Ion Lungu, a declarat ca directorul societatii dornene a depus recent declaratia privind apartenenta politica, in baza Legii nr.
Cabinetele teritoriale a patru senatori de Suceava vor fi mutate din Palatul Administrativ din legislatura viitoare, a anuntat ieri prefectul de Suceava, Orest Onofrei, care a precizat ca unul dintre motive este lipsa de spatii pentru angajatii prefecturii.
GABRIELA COSTA & ALEX MAN - Lansarea albumului 'Tempo de Amor' Cele doua concerte vor avea loc pe 12 decembrie 2014, orele 20:30 si 21:30 pe scena Teatrului Mignon (str.
Fundasul central Alexandru Dandea este sigur ca transferul sau din aceasta iarna, la Gaz Metan Severin, nu poate fi decat de bun augur, considerand ca formatia de pe malul Dunarii are resursele, conditiile si lotul necesar pentru a accede in primul esalon fotbalistic al tarii.
In perioada 10-16 februarie are loc Magic In 5, primul show de creatie muzicala din Romania, care se desfasoara in online, cu transmisiune live, zilnica, timp de 8 ore.
La data de 17 septembrie 2010, in jurul orei 09.00, agenti de siguranta publica din cadrul Sectiei 18 Politie l-au depistat pe str.
Stefan cel Mare la intersectie cu str. ... Stefan cel Mare, sector 2. ... Cercetarile sunt continuate de Sectia 6 Politie, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, cu cel in cauza in stare de retinere.
Situata pe str. ... De astazi, localitatea Stulpicani, judetul Suceava, dispune de un magazin PROFI Loco pe str. ... Cel din Iancu Jianu este situat pe str. ... Cu o suprafata totala de 313 mp, din care suprafata de vanzare este de 178 mp, unitatea din Vadastrita functioneaza pe str.
Cel din Belcesti, al 20-lea din judetul Iasi, este amplasat pe str. ... Cea din Melinesti, judetul Dolj, este prezenta pe str. ... Magazinul din Moldovita, judetul Suceava, se afla pe str.
Cel din Baltesti, judetul Prahova, se gaseste pe str. ... Unitatea din Baia de Aries, judetul Alba, este situata pe str. ... Unul din magazinele proaspat deschise la Timisoara se afla in format Standard, pe str. ... Cel de al doilea inaugurat ieri in aceeasi localitate este amplasat pe str.
Cel putin 22 persoane au fost transportate la spital, dintre care una se afla in stare grava, fiind intubata Victimele au fost duse la spitalele Pantelimon, Universitar, Colentina, Floreasca, Elias. ... Deci daca sunt persoane surprinsa inauntru, din pacate, cel mai probabil vor fi gasite decedate.
google-analytics.com